petek, 28. januar 2011

GAIA ASTA: Vikend napoved kozmičnih vplivov

Optimistično vikend napoved izkoristite za druženje s prijatelji in rekreacijo. Trenutna postavitev zvezd  prinaša odlično počutje in dobro naložbo za naše zdravje v prihodnje. Prihajajoči teden  bo v znamenju mlaja, ob katerem se bodo energije zgostile. 

Petek, 28.1.
Noč iz četrtka na petek bo vremensko še malo bolj težka, vendar se bo zjutraj, ko Luna vstopi v strelca razjasnilo. Obsijani s Sončevo svetlobo, bomo spet polni optimizma, tudi ljudje okoli nas bodo veseli in navdušeni. Danes nas res lahko doleti nekaj lepega, predvsem ognjena in zračna znamenja, imajo še posebno ugodno, za uvajanje novosti, saj bo Luna v trigonu z Jupitrom in v sekstilu s Soncem.

Sobota, 29.1.
Luna bo potovala skozi strelca, v sekstilu na Marsa in Saturna. Dan bo čustveno lep in vremensko hladen. Glede na dva sekstila, lahko pričakujemo pozitiven odgovor, pri enemu od naših najbolj perečih vprašanj. Vsekakor astrološko nebo opozarja, da bi morali veliko bolj sodelovati, skupno delovati, pa se temu, kar izogibamo.

Nedelja, 30.1.
Nedelja bo mrzla, snežna, pihal bo močan veter, veliko bo dinamičnih aspektov, lahko da so vaša pričakovanja večja od možnosti, a priporočam vam, da ostanete zvesti samemu sebi in sledite svojim idealom.

Vir:  Gaia Asta,
dodatne informacije: TEL:05 6567191 ali GSM: 041 733372






Ni komentarjev:

Objavite komentar