petek, 14. januar 2011

Pohod ob prvem krajcu na Gradišče

Nima veliko ljudi take sreče, kot jo imam sama. Obkrožajo me sosedje, prijatelji družina in prijetni ljudje, ki se nam na pohodih pridružujejo. Zaslužijo si ime prijatelji pohodov z veliko začetnico. Tokrat so se nam pridružili samo novi člani. Kar nekaj najavljenih pohodnikov je v posteljo položila viroza.
Za pohod nekoliko pozna ura (17.00 in tema ), pa vendar smo jo izpred gasilskega doma Brezovica mahnili proti Gradišču. Spontano sta se za vodiča javila g. Roman in g. Franci. ( skrajno levo in desno, fotograf pohoda na sredini)
Med prehojeno potjo smo se pogovarjali in šalili. Prvi lunin krajec se nam je vsake toliko časa prikradel iz oblakov in osvetil pot. Luči skoraj do pol poti na Gradišče sploh nismo potrebovali.
Na gradišče smo prispeli malo pred 19.00 uro, se vpisali in spustili proti koči  nas Radno. Postregli smo si s pivom in nadaljevali pot proti Balinišču, kjer smo strnili vtise. Nekaj pohodnikov se bo v petek pridružilo pohodu na Grmado, zato smo pripravili plan tudi za ta pohod.
Proti parkiranim avtomobilom smo se vrnili nekaj po 20 uri se poslovili in odpravili vsak proti svojemu domu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar