nedelja, 27. februar 2011

Dogodki na nebu v tem tednu od 4. marca do 7. marca 2011

Uran v ovnu bo zanetil plamen vsesplošnega optimizma in stremljenja k humanim idealom. Sleherni posameznik bo deležen piša sprememb, toda kljub negotovi prihodnosti, so vendarle to trenutki na katere smo vsi hote ali nehote čakali. Vsak dan, naj bo prežet s optimizmom in dobro voljo. Težave preprosto ignorirajte.

Petek, 4.3. Mlaj, ob 21.47
Danes zvečer je mlaj, na 13. stopinji rib. V znamenju rib je poleg Sonca in Lune tudi Merkur, Mars, Uran (29. stopinja) in planetoid Kiron. Pestra druščina. Petek bo vsekakor dan prijetnih presenečenj, vsaj tisto, kar ste si že dolgo želeli in tudi aktivno vlagali energijo, bo nenadoma postalo možnost.

Sobota, 5.3.
Luna v ribah bo v konjunkciji z Merkurjem. Odličen dan za komunikacijo, v svojem delu ste lahko zelo učinkoviti, umirjen um bo rešil največ težav. Preostanek bo naredil dialog.

Nedelja, 6.3.
Luna se bo ponoči povezala v konjunkciji z  Uranom v ovnu, energija bo takšna, kot v prihodnjem mesecu. Duh po spremembi bo nepremagljiv, marsikje po svetu bo pokalo in se lomilo. Dopoldan bo Luna vstopila v ovna, se srečala v sekstilu z Venero in kvadratu z Plutonom. Pluton predstavlja med drugim tudi nafto in tu se obeta kaos.

Ponedeljek, 7.3.
Luna v ovnu bo v konjunkciji z Jupitrom in v opoziciji z Saturnom. Noč bo sveža, navdihnjeni bomo z modrostjo in pravičnostjo. Preko dneva bomo naleteli na ovire in se zaletavali v ovire.

Dogodke na nebu spremlja:Gaia Asta

Ni komentarjev:

Objavite komentar