torek, 1. februar 2011

GAIA ASTA: Vikend napoved kozmičnih vplivov

Spoštovani.  

Za  podaljšan  vikend vključno z današnjim dnem nam planeti pripravljajo prijetno krajše obdobje. Vsak dan posebej zelo dobro izkoristite za druženje z ljudmi, ki jih imate radi.  

Petek, 4.2.
Včeraj je Luna začela svojo novo rast, danes bo Venera  vstopila v kozoroga, Sonce in Mars bosta v natančni konjunkciji. Močan aspekt bomo čutili ves dan, imeli bomo veliko energije, nagnjeni bomo k prepiru. Priporočam sproščanje, rekreacijo in kar je najpomembnejše, pogumno naprej, s svojimi načrti! V svetu bo spet divjalo….

Sobota, 5.2.
Danes bo Merkur v sekstilu z Jupitrom, to je aspekt, ki nas lahko navda s pravo mero poguma, saj bomo našli prave sogovornike in iz tega se bo rodilo nekaj nadvse koristnega. Luna bo potovala skozi ribi. Dan obeta bolj optimistično razpoloženje.

Nedelja, 6.2.
Nedelja bo prelomen dan. Po vseh aspektih, ki si sledijo, bo videti, kakor da vstopamo v neko kaotično obdobje. Sonce in Mars bosta v trigonu s Saturnom, kar družbeno prinaša red s strani policije ali urejenost, spoštovanje zakonov, toda zaradi prihodnjega gibanja planetov, bodo učinki tega aspekta povzročili še večji kaos.

Ponedeljek, 7.2.
Rastoča Luna bo potovala skozi znamenje ovna, srečala se bo z Jupitrom, v kvadratu z Venero in Plutonom ter sekstilu z Merkurjem. Tega dne boste težko izpolnili vse obveznosti, ki so vam bile naložene, v dopoldanskem času poskušajte opraviti pogovore, kajti popoldan se pojavijo blokade, katere se razpotegnejo vse do jutrišnjega dne.

Torek, 8.2.
Luna bo potovala po »vročekrvnem ovnu«, v opoziciji s Saturnom. Še dobro, da bo praznik, saj bodo v dopoldanskem času marsikatera vrata še vedno zaprta in veljalo bo, da jih ne bomo smeli odpirati na silo. Luna v ovnu bo vzpodbujala nestrpnost, zato, karkoli hočete, počakajte do zgodnjega popoldneva, takoj po 13. se bo obzorje spet odprlo, Luna bo v sekstilu z Marsom in Soncem, takrat pogumno sprožite akcijo, poskusite nadaljevati tam, kjer se je prej ustavilo in uspeli boste!

vir: Astrologinja Gaia Asta

Ni komentarjev:

Objavite komentar