torek, 8. marec 2011

Ugodni aspekti na nebu za vikend, ki je pred nami

Energija se bo v tem tednu dvigovala, severno sečišče je vstopilo v znamenje strelca, tako, da večinoma vemo, kaj hočemo doseči. Nevzdržno se približujemo vstopu Urana v znamenje ovna, kar med drugim pomeni tudi to, da bomo znali naše cilje med seboj tudi uskladiti.

Petek, 11.3.
Luna bo vstopila v dvojčke. Postali bomo lahkotni in veliko bolj zgovorni, saj bo Luna v sekstilu z Merkurjem. Vse poti so odprte, danes lahko sklenete ugodne dogovore, navežete pomembne stike. Jutri bo Uran vstopil v ovna.
Sobota, 12.3.
Luna bo v dvojčkih, v soboto se boste znašli na križišču dveh možnih razvojev. Eden bo zelo pozitiven, drugi malo manj. Namreč Luna v dvojčkih, vas bo lahko popeljala na pot ustvarjalne komunikacije ali se boste zaganjali in si poskušali potrjevati svoj ego, kar vas bo pripeljali do tega, da se boste srečali s Saturnom (grenka izkušnja, ki vam da poduk, modrost).
Nedelja, 13.3. Prvi krajec, ob 0.45
S prvim krajcem, se bo energija že oblikovala po Uranu v ovnu, nenadoma se bo ohladilo. V nedeljo popoldan bo Luna vstopila v raka in se srečala v kvadratu z Uranom. Merkur bo v kvadratu s Plutonom. To lahko prinaša močan konflikt v komunikaciji, zato tega dne počnite nekaj zelo lahkotnega in se ne obremenjujte z kakšnimi posebnimi dejavnostmi.
Na ta dan  se začnemo usmerjati proti spremembi, ki bi jo radi dosegli. Z vso močjo se podajmo naprej, v realizacijo svojih ciljev. Zdaj smo v zagonu moči. Ne ustavimo pa se ob malenkostnih težavah, ki se lahko pojavijo zaradi ne preveč harmoničnega aspekta med Luno in Soncem. Postavljena sta namreč v kvadrat, zato se njuni energiji med sabo izzivata. 

Povzetek iz e-novic Gaia Asta

Ni komentarjev:

Objavite komentar